Feestdagen Menu’s
Opgelet: Reservatie na telefonisch contact en betaling na overschrijving op rekeningnummer: BE24 0682 4156 9938 (Gelieve dit per tafel te doen)
Het feest vangt aan om 19u30 stipt.
Menu Oudejaarsavond 2023
Aperitief gedurende een halfuur met Méthode champenoise en een smulbordje
Garnaalcocktail op Klassieke wijze
Gebakken Roggefilet op een bedje van verse prei, overgoten met een feestelijke champagnesaus met een lichte toets van saffraan
Kreeft in eigen nat met krokante groenten
Hertekalf van de chef met wintergarnituur, vergezeld van truffelpuree
Dessert ‘2024’
Koffie met versnapering
Met aangepaste wijnen of waters
€104
Menu Nieuwjaarsdag
Aperitief gedurende een halfuur met Méthode champenoise en een smulbordje
Gebakken Roggefilet op een bedje van verse prei, overgoten met een feestelijke champagnesaus met een lichte toets van saffraan
Kreeft in eigen nat met krokante groenten
Hertekalf van de chef met wintergarnituur, vergezeld van truffelpuree
Dessert ‘2024’
Koffie met versnapering
Met aangepaste wijnen of water
€85